L'ecologia guanya terreny a Manresa amb l'obertura de Granel's

Publicat el 24 d’agost de 2012 a les 18:35
Interior de la botiga Granel's. Foto: Xasupa

L'ecologia fa un nou pas endavant a Manresa amb l'obertura el passat dimarts de Granel's. Aquesta botiga, situada al carrer Sant Miquel número 20, ofereix tota mena de productes alimentaris elaborats de forma totalment ecològica.

Olives, llegums, farines, espècies i una llarga llista de productes es troben dins l'oferta de Granel's pensant en tots els públics i tots els problemes d'intolerància alimentària que pateixen cada cop més ciutadans. Des de la fructosa per al·lèrgics al sucre a farines aptes per a cel·líacs, fruita deshidratada o varietats d'olives (com la gaspatxa o mojopicón) que no es troben en cap lloc més de Manresa. Com a curiositat, hi destaquen uns productes deshidratats a base de farina i mongeta que a primer cop d'ull semblen talls de carn.

La responsable de l'establiment, Raquel Orgillés, ha explicat que l'obertura de Granel's respon "a cobrir un buit que hi havia a la ciutat de Manresa. Ara tenim uns productes que s'aniran ampliant en funció de la demanda de la clientela". Els propers reptes de Granel's, de cara a un futur no definit, seran oferir receptes en fulletons a la mateixa botiga i l'organització de cursos de cuina ecològica. "Però per això, encara falta una mica", assenteix Orgillés.