Home Meal, empresa propietària de la cadena de botigues de menjar per emportar Nostrum, ha aconseguit captar 6,4 milions d'euros dels inversors en la seva ampliació de capital iniciada a finals d'octubre, segons un comunicat de la companyia difós aquest dimecres. Aquest import supera en un 28% els 5 milions d'euros que la companyia havia estimat inicialment. Una vegada conclosa l'ampliació de capital, la companyia està finalitzant els tràmits que li permetin iniciar la seva cotització en el Marcat alternatiu borsari (MAB) en les pròximes setmanes. L'empresa ha incorporat darrerament un nou director financer, Enric Vidal, i dos consellers independents, Ramon Mas Sumalla i Salvador García-Ruiz.
Ramon Mas Sumalla és economista i ha desenvolupat la seva trajectòria en el sector de l'alimentació i el retail, en els quals ha ostentat càrrecs directius en companyies com Mercabarna, Caprabo, General Òptica i Grupo Planeta, ostentant en l'actualitat el càrrec de conseller d'Inversions Hemisferi, entre d'altres.
El professor associat d'Economia d'Empresa i Aplicada a la UPF i conseller delegat del diari Ara, Salvador Garcia-Ruiz, també s'ha incorporat al Consell d'Administració de Home Meal. Garcia-Ruiz compta amb experiència en l'àmbit de la consultoria estratègica (McKinsey & Company) i de la banca (Goldman Sachs i Caixa Manresa).
Facturació de 20 milions aquest 2014
La companyia Home Meal té la seu central a Sant Vicenç de Castellet (el Bages) i es va fundar l'any 1998. L'empresa compta amb prop de 500 treballadors, dels quals 300 estan a la xarxa de botigues, en la seva gran majoria franquiciades. La marca produeix i distribueix a través de les seves 110 botigues Nostrum una mitjana de 40.000 plats al dia. Nostrum compta amb 500.000 membres del Fan s Club.
El passat mes d'octubre, Home Meal va fer públiques les seves previsions d'acabar l'exercici 2014 amb unes vendes de 20 milions d'euros, el que suposaria triplicar les de l'exercici 2012, que es va tancar amb 7,2 milions d'euros de facturació.
Ramon Mas Sumalla és economista i ha desenvolupat la seva trajectòria en el sector de l'alimentació i el retail, en els quals ha ostentat càrrecs directius en companyies com Mercabarna, Caprabo, General Òptica i Grupo Planeta, ostentant en l'actualitat el càrrec de conseller d'Inversions Hemisferi, entre d'altres.
El professor associat d'Economia d'Empresa i Aplicada a la UPF i conseller delegat del diari Ara, Salvador Garcia-Ruiz, també s'ha incorporat al Consell d'Administració de Home Meal. Garcia-Ruiz compta amb experiència en l'àmbit de la consultoria estratègica (McKinsey & Company) i de la banca (Goldman Sachs i Caixa Manresa).
Facturació de 20 milions aquest 2014
La companyia Home Meal té la seu central a Sant Vicenç de Castellet (el Bages) i es va fundar l'any 1998. L'empresa compta amb prop de 500 treballadors, dels quals 300 estan a la xarxa de botigues, en la seva gran majoria franquiciades. La marca produeix i distribueix a través de les seves 110 botigues Nostrum una mitjana de 40.000 plats al dia. Nostrum compta amb 500.000 membres del Fan s Club.
El passat mes d'octubre, Home Meal va fer públiques les seves previsions d'acabar l'exercici 2014 amb unes vendes de 20 milions d'euros, el que suposaria triplicar les de l'exercici 2012, que es va tancar amb 7,2 milions d'euros de facturació.