Oller del Mas, ja premiat l'any 2013 per la Guia de Vins de Catalunya com a celler de futur amb millor trajectòria de creixement, rep enguany el premi a Millor Experiència Enoturística en la segona convocatòria dels Premis d'Enoturisme de Catalunya.
Els premis s'atorguen en diferents categories, entre elles a Allotjaments, Restaurants, Art i Cultura, Experiències enoturístiques que ofereixen agències de viatges, Pràctiques sostenibles i responsables d'enoturisme i Experiències enoturístiques a cellers, categoria en què ha sigut premiat Oller del Mas.
El celler ofereix un ampli ventall d'experiències que permeten al visitant endinsar-se en el dia a dia d'un celler ecològic de llarga tradició familiar. L'activitat més destacable i amb més d'èxit són els “Sopars de Verema" que enguany serà la quarta edició i en la qual ja han participat més de 1.000 persones. Una oportunitat única per gaudir i viure la verema en primera persona, veure la recol·lecció i l'arribada del raïm al celler i la posterior selecció del mateix, per acabar amb un àpat elaborat especialment per l'ocasió al restaurant del Golf. L'activitat es porta a terme les nits de verema del mes de setembre. Coincidint amb la verema, el celler també organitza la “Festa de la Verema", una festa popular on grans i petits poden participar de tot tipus d'activitats i que enguany serà el 24 i 25 de setembre. El 2015 en el conjunt de les seves activitats i serveis, Oller del Mas va rebre a 43.000 persones que van gaudir de l'entorn únic i de totes les experiències i activitats que es van organitzar.
Oller del Mas aposta per l'enoturisme com una manera original d'acostar-se a la vida dels camps, de les vinyes i dels cellers. És per això que les seves propostes respiren autenticitat i permeten viure en primera persona experiències úniques arrelades al magnífic món del vi català. L'orografia del paisatge amarada a la seva història posa sobre la taula una gran varietat de recursos culturals, naturals i patrimonials que posen en valor i comparteixen amb els enoturistes. El celler està immers en un projecte enoturístic que s'iniciarà en breu i que serà un referent a nivell mundial. Un projecte que inclou un nou celler amb botiga, 30 bungalows sostenibles integrats al bosc, una ampliació de la zona esportiva amb dos restaurants, un centre d'interpretació de la natura, etc. per tal d'oferir al visitant una experiència única.
El celler també programa visites i tallers monogràfics sobre el cicle vegetatiu del cep on el visitant pot participar i viure en primera persona les diferents tasques de la vinya. Els visitants més actius poden complementar aquesta visita amb rutes a cavall o amb carro tibat per mules per les vinyes, o bé veure el patrimoni únic del que disposem a la nostra finca com el pou de glaç, les barraques de vinya, les tines o el forn de pedra seca en bicicleta, carro de mules o en cotxe 4x4.
Organitzats pel Departament d'Empresa i Ocupació amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, són uns guardons que van néixer per reconèixer les millors iniciatives enoturístiques que s'han posat en marxa al país. És una manera de recompensar aquells projectes duts a terme per empreses i/o entitats relacionades amb l'enoturisme de Catalunya que hagin contribuït, amb la seva exemplaritat professional i la seva cooperació, als interessos del sector enoturístic català i al posicionament, especialització, innovació i millora de la qualitat i competitivitat nacional, estatal i internacional de l'enoturisme.
Oller del Mas es configura com un celler emprenedor que segueix els paràmetres de l'agricultura ecològica amb la ferma voluntat d'obtenir grans vins que siguin al mateix temps reflex de la terra que els ha vist néixer i de les persones que l'han treballat, unint en un mateix projecte el saber fer d'una tradició mil.lenària i els darrers avenços tecnològics.
Oller del Mas guanya el premi a la Millor Experiència Enoturística
El celler manresà va rebre durant l'any 2015 43.000 visitants
Ara a portada
-
Cultura i Mitjans Les Caramelles de Súria, guardonades en els Premis Josep Anselm Clavé del Cant Coral Redacció
-
Economia Grup Llobet s'alia amb Transgourmet Ibérica per fer més competitives les seves botigues Redacció
-
-
Societat Crida manresana per trobar fotografies relacionades amb la Via de Sant Ignasi i les Escodines Redacció
-
Publicat el 04 de juliol de 2016 a les 20:42
Actualitzat el 04 de juliol de 2016 a les 20:46
Et pot interessar
-
Economia i Empresa Bernat Ladrón de Guevara, reelegit president d'una Associació d'Empresaris de Bufalvent especialment engrescada
-
Economia i Empresa El Kursaal posarà a la venda els espectacles de Festa Major aquest dijous a preus reduïts
-
Economia i Empresa Caixabank ajuda a pagar un tamisador a la Fundació Cardona Històrica per impulsar la comercialització de la sal
-
Economia i Empresa 38 empreses turístiques del Bages, reconegudes per la seva gestió sostenible