El Museu de la Tècnica i el Mirador de Montserrat han organitzat conjuntament una nova activitat, aquesta vegada, dirigida a les empreses, un sopar d'empresa. Degut al nombre de demandes de celebració d'aquest tipus de sopar, i als canvis socials que fan que siguin els treballadors els que s'hagin de pagar l'àpat, el Museu i el Mirador han ideat un sopar gastronòmic, amb música i ball, a un preu molt assequible i en un espai emblemàtic.
Per 35 euros els comensals podran gaudir d'un menú del Mirador de Montserrat que consistirà en aperitiu (Crispetes d'arròs negre, Rodet de salmó fumat amb formatge marinat, dau de bacallà marinat amb mongetes, fusta de tacs de manxec amb codony, piruleta cruixent de formatge amb aromes, Dry Martini gelée amb llimona, xips de iuca i moniato), un primer plat de Crema de Marisc amb entrebancs i verduretes rodones, un segon plat consistent en jarret de porcell confitat amb patates i fruits secs, i un postres de mousse de xocolata negra i gelat de gerds. Tot això regat amb vi blanc del Bages, i negre de la Rioja.
Després de l'àpat, i sense moure's del mateix espai del museu, els comensals podran prendre una copa tot gaudint del ball ofert per Parèntesis.
Per poder gaudir de l'àpat cal fer una reserva prèvia al 93 877 22 31 o a través del correu electrònic del museu museu@parcdelasequia.cat.
Sopars d'empresa al Museu de la Tècnica
El Museu de la Tècnica i el Mirador de Montserrat presenten el sopar d'empresa al Museu
Ara a portada
Publicat el 13 d’octubre de 2011 a les 16:35
Et pot interessar
-
Economia i Empresa Bernat Ladrón de Guevara, reelegit president d'una Associació d'Empresaris de Bufalvent especialment engrescada
-
Economia i Empresa El Kursaal posarà a la venda els espectacles de Festa Major aquest dijous a preus reduïts
-
Economia i Empresa Caixabank ajuda a pagar un tamisador a la Fundació Cardona Històrica per impulsar la comercialització de la sal
-
Economia i Empresa 38 empreses turístiques del Bages, reconegudes per la seva gestió sostenible