El Restaurant Magadins Vell a Moià, l'Hostal Abat Cisneros a Montserrat, La Volta del Rector de Cardona, Cal Carter Perich de Mura i l'Ó de Món Sant Benet són cinc dels 50 millors restaurants de les comarques de Barcelona, segons la selecció que ha realitzat la revista Time Out per una escapada gastronòmica fora de la ciutat de Barcelona.
De cadascun d'ells, la revista n'ha fet una breu una descripció destacant-ne els elements més diferenciadors i peculiars, així com les recomanacions per als clients metropolites, en funció dels seus gustos gastronòmics i voluntats. En el cas de Magadins Vell n'ha remarcat la "carta de temporada i producte de proximitat", així com les carns a la brasa "en la primera posició de les sol·licituds per part dels clients" i les "guatlles, entrecots, conill, peus de porc...".
Pel que fa a l'Hostal Abad Cisneros, amb un menjador que té els seus orígens al segle XVI, Time Out en destaca un excel·lent menjar en un ambient tranquil i acollidor "ideal per assaborir bons plats i reposar una estona abans de continuar la vostra jornada a Montserrat".
La Volta del Rector, continua la publicació, "amb l'energia pròpia dels projectes que comencen", ofereix "cuina casolana de muntanya i de mar, amb peix fresc terra endins". Del seu nom i la seva història en destaca que "roba el nom a l'arcada medieval que connecta l'immoble amb l'església parroquial de Sant Miquel, joia gòtica del bisbat de Solsona".
"Cal Carter Perich serveix menjar típic del lloc des de 1964", i la revista destaca dos plats "made in Mura": el poti-poti i els cigrons de Mura gratinats amb bacallà i allioli. "Si bé sempre és un bon moment per anar-hi", recomana fer-ho a la tardor, "amb els bolets protagonitzant moltes de les receptes". També en remarca "el celler amb vins DO Pla de Bages".
Finalment, el darrer restaurant que recomana l'article al Bages és l'Ó, del que destaca que el xef Jordi Llobet ha conservat l'Estrella Michelin en herència del "lloc i el llistó de l'Angle de Jordi Cruz". Time Out recomana fitxar-hi "els gormands que visiteu el monestir romànic, la Fundació Alícia, de la qual rep mestratge, o els horts, que li proveeixen matèria primera".
«Time Out» situa cinc restaurants del Bages i el Moianès, entre els millors de Barcelona
La revista destaca Magadins Vell, Hostal Abat Cisneros, La Volta del Rector, Cal Carter Perich i l'Ó
Ara a portada
-
Cultura i Mitjans Les Caramelles de Súria, guardonades en els Premis Josep Anselm Clavé del Cant Coral Redacció
-
Economia Grup Llobet s'alia amb Transgourmet Ibérica per fer més competitives les seves botigues Redacció
-
-
Societat Crida manresana per trobar fotografies relacionades amb la Via de Sant Ignasi i les Escodines Redacció
-
Publicat el 25 de gener de 2016 a les 21:24
Actualitzat el 25 de gener de 2016 a les 21:53
Et pot interessar
-
Economia i Empresa Bernat Ladrón de Guevara, reelegit president d'una Associació d'Empresaris de Bufalvent especialment engrescada
-
Economia i Empresa El Kursaal posarà a la venda els espectacles de Festa Major aquest dijous a preus reduïts
-
Economia i Empresa Caixabank ajuda a pagar un tamisador a la Fundació Cardona Històrica per impulsar la comercialització de la sal
-
Economia i Empresa 38 empreses turístiques del Bages, reconegudes per la seva gestió sostenible