L'ascens a Segona es complica per al Covisa Manresa (5-1)

Els de Paco Cachinero hauran de millorar en atac per capgirar l'eliminatòria

Una cinquantena llarga d'aficionats del Covisa Manresa han viatjat fins a la Nucia | MFS
16 de juny del 2024
Actualitzat a les 22:41h

El Covisa Manresa ha sortit escaldat de la pista de l'Sporting la Nucia, 5-1, aquest diumenge en el partit d'anada de la ronda final que donarà l'ascens a Segona Divisió. I encara gràcies del gol a última hora d'Aarón Lozano que posa l'objectiu en una remuntada de quatre gols.

Els de Paco Cahinero no han tingut el seu dia. Als minuts 4 i 5, els de la Marina Baixa s'han posat per davant en el marcador amb gols d'Ambrós en pròpia porta i de Castell. A partir d'aquí, els manresans han sabut contemporitzar el partit i, tot i no marcar, arribar al descans amb un parcial de 2-0 gens dramàtic.

La segona part, però, ha començat com la primera, i en tres minuts l'Sporting la Nucia s'ha posat 4-0 en el marcador, amb gols d'Abel Fernández i Medrano. A dos minuts per al final, Roberto Tobe posava un molt perillós 5-0 en el marcador. Un resultat que ha escurçat Aarón Lozano sobre el clàxin final.

Una cinquantena llarga d'aficionats manresans han viatjat fins a la Nucia.