El Bàsquet Manresa B suma a Barberà la sisena victòria consecutiva (45-68)

Els manresans han decidit el partit en un excel·lent últim quart

El Bàsquet Manresa B ha sumat la seva sisena victòria consecutiva
El Bàsquet Manresa B ha sumat la seva sisena victòria consecutiva | J. Alberch / Arxiu
06 d'abril del 2024

El Bàsquet Manresa B ha sumat a la pista del Baricentro Barberà la seva sisena victòria consecutiva, en un partit que, malgrat el resultat de 45-68, s'ha decidit en un últim quart excel·lent dels del Bages.

Bagencs i vallesans han disputat un partit molt igualat durant els tres primers quarts, que han deixat parcials molt propers, 12-12, 22-24 i 34-37, però que en els darrers deu minuts han viscut una bogeria, amb un parcial d'11-31, que ha engruixit el marcador fins al 45-68 final.

Martí Corbera ha estat el màxim anotador manresà amb 17 punts. El proper dissabte a les 7 de la tarda, el Bàsquet Manresa B rebrà el CB Cerdanyola al Nou Congost.