El Bàsquet Manresa B suma la novena victòria consecutiva (77-66)

Els manresans han anat a remolc del Martinenc gairebé tot el partit

El Bàsquet Manresa B continua sumant victòria rere victòria
El Bàsquet Manresa B continua sumant victòria rere victòria | J. Alberch / Arxiu
28 d'abril del 2024

El Bàsquet Manresa B ha sumat contra el FC Martinenc, 77-66, la seva novena victòria consecutiva en un partit que ha estat molt més complicat de vèncer que els anteriors. De fet, els del Nou Congost han anat a remolc gairebé tot el partit i només una reacció a la segona part els ha donat el triomf. Amb la victòria, els manresans s'asseguren, matemàticament i com a mínim, la tercera plaça de la fase regular de la Súper Copa. Després de dos partits en què els manresans havien superat els cent punts anotats, aquest dissabte el Bàsquet Manresa B ha fet un partit discret que ha resolt favorablement gràcies a una impressionant remuntada al tram final.

Al primer quart, els visitants han volgut demostrar que venien a per la victòria, amb un 15-26 que obligava els manresans a reaccionar. Però no ha estat així i la diferència de punts gairebé s'ha mantingut fins al descans, 34-43. A la represa, el filial del Baxi Manresa ha començat a recuperar fins a arribar al quart definitiu amb el guarisme empatat, 57-57. Els últims deu minuts ja han estat de clara dinàmica positiva local fins al 77-66 final.

Gerard Gutiérrez ha estat el màxim anotador bagenc amb 21 punts. El proper dissabte, el Bàsquet Manresa B i el CB Esparreguera es jugaran la segona posició a la taula en un partit al municipi del Baix Llobregat. El partit començarà a les 6 de la tarda.