El CB Artés perd contra el Maristes, però manté l'«average» (65-71)

Els bagencs depenen d'ells mateixos per quedar primers de grup i aconseguir l'ascens a la Súper Copa per via directa

El CB Artés depèn d'ell mateix per acabat campió de grup
El CB Artés depèn d'ell mateix per acabat campió de grup | Hasmukh Kerai / Arxiu
28 d'abril del 2024
Actualitzat a les 18:34h

El Grup Via CB Artés i el Maristes Ademar han disputat un partit que ha complert amb les expectatives de competitivitat i que, finalment, s'han endut els visitants, 65-71, però per un tempteig que permet als del Bages mantenir-se com a líders de grup gràcies a l'average. Tot i la derrota, doncs, els artesencs depenen només d'ells mateixos per quedar primers de grup en les dues jornades que queden fins al final de la lliga regular i aconseguir l'ascens a la súper Copa per via directa.

Els partit ha tingut moltes alternatives en el marcador i curtes rendes a favor d'un i altre equip que mai no han superat els deu punts. El CB Artés ha empès al principi amb una victòria parcial al primer quart de 19-16. Abans d'arribar al descans, però, els de Badalona han capgirat el marcador fins al 33-36.

Tornant de vestidors s'ha tornat a capgirar el partit per arribar als deu minuts finals 53-51, un avantatge local que no seria suficient en el darrer quart, que ha donat la victòria als visitants, 65-71.

Martí Cuñé ha estat el màxim anotador local amb 13 punts. Sense marge per a cap entrebanc, el proper dissabte el CB Artés viurà el derby bagenc contra el CB Vilatorrada a Sant Joan. Serà a partir de les 8 del vespre.