El Covisa Manresa torna a perdre i deixa escapar el lideratge (8-3)

Els manresans han sumat contra l'Escola Pia de Sabadell la seva tercera derrota consecutiva

El Covisa Manresa ha perdut el seu tercer partit consecutiu
El Covisa Manresa ha perdut el seu tercer partit consecutiu | MFS
27 d'abril del 2024
Actualitzat a les 23:28h

El Covisa Manresa ha rebut a la pista de l'Escola Pia de Sabadell la seva tercera derrota consecutiva, 8-3, en el moment més important de la temporada, quan es decideix el títol de lliga de Segona Divisió B i els guarismes per encarar la promoció d'ascens. Les constants errades defensives a Sabadell han conduït a la derrota. AIxò afegit a les males determinacions en atac en els instants que es podia donar la volta al marcador.

Tot plegat davant d'una Escola Pia que té la feina feta amb la permanència, sense el seu entrenador a la banqueta, sancionat, i amb el porter titular també sancionat. Doncs ni amb aquests ingredients, el conjunt manresà no ha sabut imposar-se mantenint la mala dinàmica de joc de les darreres jornades.

I es que en el primer minut de partit, els manresans ja havien rebut dos gols d'errades individuals incomprensibles. Poc després, els bagencs han fet el més difícil amb dos gols de Terri en un moment en què la pressió defensiva visitant había millorat. Ha durat molt poca estona l'empat ja que en dos minuts els sabadellencs han augmentat la diferència amb dos gols més i han arribat al descans amb un resultat de 4 gols a 2.

A la segona part el joc manresà no ha millorat, però ha entrat al partit reduint diferències. I quan semblava que podria donar la volta al marcador, un autogol de Lavado ha tornat a posar el partit panxa enlaire. El tècnic visitant no s'ha decidit a sortir amb porter jugador fins a quatre minuts per al final. Deficients accions en transició en aquest sistema han suposat dos gols a porta buida i un últim gol evitable que ha servit per tancar el partit 8-3. Abans d'això, els manresans han disposat d'ocasions en clara superioritat atacant, molt mal interpretades i que podien haver donat una altre cara a la recta final del partit.

Partit vital dissabte vinent al Pujolet davant un Sporting La Nucia que ha recuperat el liderat aquesta jornada. El Covisa Manresa necessita imprescindiblement d'una victoria per optar al títol de lliga i dependre d'ell mateix a l'última jornada.