El CB Vilatorrada s'imposa a la UE Mataró amb un bàsquet a última hora (71-72)

Una cistella d'Adrià Soldado dona una lluitada victòria als de Sant Joan

Tot i haver perdut matemàticament la categoria, el CB Vilatorrada manté la tensió | Hasmukh Kerai / Arxiu
28 d'abril del 2024

El Terra Endins CB Vilatorrada ha aconseguit aquest dissabte contra la UE Mataró, 71-72, la seva segona victòria consecutiva. A més, ho ha fet com en els grans partits. Amb un bàsquet d'Adrià Soldado que capgirava el partit a la recta final, i un llançament errat del visitant Eduard Coll que donava la victòria als de Sant Joan de Vilatorrada.

El partit es va disputar amb poques diferències i moltes alternatives en el marcador durant la primera mitja part. Mostra d'això és que el primer quart acabava 16-15 per als de Mataró, i al descans s'hi arribava 35-36 per als de Sant Joan. Al tercer quart, però, semblava que els locals trencaven el partit amb un parcial de 22-13 que deixava el marcador 57-49 a falta de deu minuts. La reacció bagenca i la cistella final els donaven, però, la victòria 71-72.

Adrià Soldado ha estat el jugador més determinant amb 25 punts. El proper dissabte es disputarà el derby bagenc a Sant Joan entre el CB Vilatorrada i el CB Artés. Serà a partir de les 8 del vespre.