El Baxi Manresa fa debutar Jou i Obasohan, però perd davant el Hiopos Lleida (76-81)

Els lleidatans han estat més efectius en el frec a frec del final del partit

El Baxi Manresa no ha pogut superar el Hiopos Lleida en el darrer partit de pretemporada | J. Alberch
19 de setembre de 2024, 23:21
Actualitzat: 23:24h

El Baxi Manresa no ha pogut tancar la pretemporada amb victòria després caure davant el Hiopos Lleida en un partit disputat a Torrefarrera i que s'ha decidit en un frec a frec final en el qual els lleidatans han sabut jugar millor les seves cartes (76-81).

Els jugadors dirigits per Diego Ocampo, amb Guillem Jou al cinc titular, han fet un bon inici, amb molt encert exterior, amb cinc triples, que els ha permès agafar una diferència de vuit punts (19-11), que ha obligat el tècnic lleidatà a demanar minut. Posteriorment ha debutat Retin Obasohan, i els vermells han tancat el primer quart amb cinc punts de marge (22-17).

En el segon els lleidatans han clavat un parcial inicial de 0-7 per capgirar el marcador i Ocampo ha hagut de demanar un temps mort. Els homes de Gerard Encuentra estaven més afinats, i han arribat a la mitja part de l'enfrontament amb sis punts de renda (34-40).

Tornant dels vestidors, el Hiopos Lleida ha seguit portant el comandament en el marcador i ha aprofitat les pèrdues dels manresans per obtenir una màxima diferència de quinze punts (45-60). Al final del tercer quart, els bagencs estaven deu punts per sota (54-64).

En els deu darrers minuts, els vermells han anotat onze punts consecutius i han capgirat el marcador (65-64). A partir d'aquí, molta igualtat, i en el frec a frec final els lleidatans han estat més efectius i s'han endut el triomf.

El proper partit del Baxi Manresa serà la jornada 1 de la Lliga Endesa, en la qual rebrà al Nou Congost el Valencia Basket. El matx es posarà en marxa el dissabte 28 de setembre a partir de 3/4 de 9 del vespre.