Bona acollida del Torneig Escolar de Futbol Sortiu i Gaudiu sis contra sis de Manresa

El Futbol Club La Séquia B de l'escola La Séquia guanya en la categoria masculina, i La Xavineta, de l'escola Bages, en la categoria femenina

Foto de grup dels participants al Torneig Escolar de Futbol Sortiu i Gaudiu
Foto de grup dels participants al Torneig Escolar de Futbol Sortiu i Gaudiu | AjM
Redacció
27 de març del 2023
Actualitzat a les 10:29h
La plaça del Milcentenari de Manresa va ser diumenge l'escenari d'una gran festa esportiva durant la celebració del Torneig Escolar de Futbol Sortiu i Gaudiu sis contra sis, que es va disputar al camp de futbol Cruyff Court Manel Estiarte que convoca la Cruyff Fundation.

L'equip Futbol Club La Séquia B de l'escola La Sèquia va guanyar en la categoria masculina i La Xavineta, de l'escola Bages, en la categoria femenina. Aquests dos equips, formats per alumnes de 6è de primària, com a guanyadors d'aquesta Fase Local, podran participar en la Fase Regional que se celebrarà entre mitjans d'abril i principis de maig entre els guanyadors dels municipis de Martorell, Barcelona, Esplugues de Llobregat, Sant Boi, l'Hospitalet i Sant Vicenç dels Horts, amb la seu encara per decidir.

El quadre masculí-mixt, que es va disputar amb una lliga entre quatre equips, va finalitzar amb la següent classificació: 1r Futbol Club La Séquia B (La Séquia) amb 9 punts; 2n Matadores (Escola Bages); 3r Sèéquia FC (La Séquia) i 4t Els Arkam (La Séquia).

En el quadre femení, que es va disputar al millor de tres partits entre els dos equips participants, l'equip guanyador va ser La Xavineta (Bages) que es va imposar per 2 a 0 a les Futbolissímes (La Séquia).

A l'acte de lliurament de trofeus hi van assistir el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manresa, Antoni Massegú, i el president del Manresa Futbol Sala, Pere Joan Pusó, com a club col·laborador en l'organització d'un torneig que té l'objectiu de dinamitzar la pista esportiva Cruyff Court Manel Estiarte de la plaça del Milcentenari i fomentar els valors de l'esport entre els joves de la ciutat.