Bull el Pujolet: el Covisa Manresa, a una eliminatòria de pujar a Segona Divisió (6-4)

Els manresans han sentenciat el partit contra el Tenerife Iberia Toscal en una primera part intensa

Els jugadors del Covisa Manresa celebren la victòria en aquesta segona ronda d'ascens | Gustavo Carrasco
08 de juny del 2024
Actualitzat el 09 de juny a les 16:01h

El Covisa Manresa es troba a només una eliminatòria del somni de l'ascens a Segona Divisió. Aquest dissabte ha tornat a derrotar el Tenerife Iberia Toscal davant d'un Pujolet ple d'animosos aficionats, per 6-4, de manera que l'eliminatòria s'ha resolt a favor dels de Paco Cachinero per un global de 8-5. De passada, el Covisa Manresa s'ha sumat a la 13a Festa del Futbol Català que acull la ciutat durant tot el cap de setmana.

El partit ha començat amb un intercavi de gols entre els dos equips. Terraga avançava els manresans, però de seguida empatava Garoe pels canaris. A partir d'aquí, però, els del Pujolet han estat molt intensos i amb poc més de set minuts els germans Lozano han distanciat els manresans, amb dos gols de Aarón i un de David, fins a un 4-1 que deixaven les il·lusions de remuntada dels visitants en una missió impossible.

També els blanc-i-vermells han entès que l'eliminatòria ja estava decidida i, encara que inconscientment, han aixecat el peu de l'accelerador. En els últims nou minuts de la primera meitat el marcador no s'ha mogut. Els de Paco Cachinero veien cada vegada el passi a la ronda definitiva per a l'ascens més a prop.

Començant la segona part, un gol a pròpia porta de Carles Lavado retallava diferències per al Tenerife Iberia Toscal, però al minut 29 i al 32 Terraga acabava de rematar l'eliminatòria per a un Pujolet que bullia amb cada jugada. Amb el 6-2 en el marcador, Eduardo Castro i Martín Luque ornamentaven el parcial fins al 6-4 final.

El Covisa passa a la ronda definitiva que ja donarà l'ascens a Segona Divisió. Aquest mateix dissabte a la tarda coneixerà els rivals que entraran en el sorteig que es farà dilluns a la seu de la RFEF, a las Rozas. En aquesta darrera eliminatòria li pot tocar qualsevol equip, i es mantindrà la tornada a casa, i també el triomf en cas d'empat a l'eliminatòria per a l'equip amb millor coeficient de lliga sense necessitat de penals.