El CE Manresa comença la temporada amb victòria al Prat a la Copa Federació (1-2)

Moha Ezzarfani i Óscar Reche capgiren el gol inicial de l'exblanc-i-vermell Àlex Sánchez

El CE Manresa passa ronda a la Copa Federació
El CE Manresa passa ronda a la Copa Federació | CEM
10 d'agost de 2024, 21:48
Actualitzat: 12 d'agost, 17:50h

El CE Manresa ha començat la temporada oficial amb victòria, 1-2, al camp de l'AE Prat en la primera eliminatòria de la fase autonòmica de la Copa Federació, que els homes de Mikel Azparren han afrontat sense haver jugat cap partit de pretemporada. Els blanc-i-vermells han tingut diverses ocasions de gol en una primera part igualada, però la seva sortida a la segona part ha decidit el partit.

El primer onze de la temporada ha estat format per Òscar Pulido, Sergi Benítez, Iván Bravo, Óscar Reche, Jaume Márquez, David Batanero, Nil Garrido, Tom Diawara, Antonio Romero, Salva Costa i Moha Ezzarfani.

Els pota blava i els del Bages han disputat una primera part molt igualada amb ocasions per totes dues parts que també s'han reflectit en el marcador. S'han avançat els locals amb gol de l'exblanc-i-vermell Àlex Sánchez al minut 28. Quan el rellotge vorejava la mitja part, Moha Ezzarfani ha igualat el marcador en un contraatac.

A la segona part els homes de Mikel Azparren han sortit més decidits i de seguida han tingut la recompensa. Óscar Reche, rematant un córner, ha fet al minut 51 el que seria el gol de la victòria manresana. El partit ha arribat al final sense massa patiment. També han jugat Xavi Samper, Marc Cuello, Aleix Díaz, Marc Muñoz i Guifré Bernabeu.

El CE Manresa passa ronda de la fase autonòmica de la copa Federació i es trobarà amb la UE Cornellà, que ha superat al Reus FCR als penals després d'empartar a 1 en el temps reglamentari.