El CE Manresa s'estrena en lliga amb victòria a Vilassar de Mar (0-1)

Els blanc-i-vermells han jugat una bona primera part, però han hagut de sacrificar-se a la segona

Aquest ha estat el primer onze de la temporada del CE Manresa
Aquest ha estat el primer onze de la temporada del CE Manresa | CEM
08 de setembre de 2024, 20:38
Actualitzat: 20:38h

El CE Manresa ha estrenat el retorn a la Tercera RFEF amb una important victòria a Vilassar de Mar, 0-1, en un Municipal Xevi Ramon on ningú no havia guanyat des de l'octubre passat, gairebé fa un any. Els manresans han jugat una bona primera part i en la segona, els jugadors de Mikel Azparren s'han hagut de sacrificat, tot i que l'equip no ha patit ocasions en contra clares de gol. El primer gol d'aquesta lliga dels blanc-i-vermells ha estat obra del defensa Jaime Márquez.

El primer onze manresà de la temporada ha estat format per Òscar Pulido, Segi Benítez, Óscar Reche, Jaime Márquez, David Batanero, Eloy Gila, Nil Garrido, Manel Martínez, Aleix Díaz, Izan Sarmiento i Moha Ezzarfani.

El partit ha començat amb molta intensitat i ja al minut 3, el local Elhadji ha xutat la pilota fregant el pal. El CE Manresa no ha trigat en donar resposta amb una rematada a mitja volta d'Eloy que ha llepat l'escaire. Al quart d'hora els d'Azparren aconseguien l'únic gol del partit. Jaime Márquez rematava de cap ajustat al pal una falta lateral.

Les ocasions manresanes no han acabat aquí. Al minut 19, una bona jugada ofensiva d'Aleix Díaz, en què ha fet diverses parets, ha acabat a les mans del porter local Baño. Poc després, al 26, era Ezzarfani qui xutava fora per poc. Tots dos equips tenien ocasions, però eren els del Bages els que en tenien més i més perilloses. Al minut 35, Manel Martínez rematava de cap sobre el travesser.

Poc abans de la mitja part, ha arribat la primera de les dues males notícies del partit. Tom Diawara ha hagut d'entrar per Izan Sarmiento, que s'ha lesionat.

La segona part ha començat diferent de com ha acabat la primera. La UE Vilassar de Mar ha entrat millor, tot i que el CE Manresa no ha concedit ocasions de gran perill. Fins i tot els visitants també tenien les seves opcions. Aleix Díaz, al minut 61 engaltava un bon xut, però era desviat per la defensa. Al minut 69, Antonio Romero ha entrat per David Batanero. Al 83 entraven Salva Costa i Marc Cuello per Eloy Gila i Moha Ezzarfani.

A poc del final del partit s'ha donat la segona mala notícia de la jornada. Nil Garrido ha vist la vermella directa per protestar i es perdrà el proper partit.

Azparren: "Estic content amb la capacitat d'adaptació de l'equip"

El tècnic del CE Manresa, Mikel Azparren, ha valorat molt positivament la victòria al camp de la UE Vilassar de Mar, de qui ha posat en valor que portés gairebé un any sense perdre a casa seva. "Després d'agafar un nivell adequat, també ens hem exigit que el resultat importés", ha dit el tècnic a les càmeres de TV Mataró. Azparren s'ha mostrat "molt content de la capacitat d'adaptació de l'equip, tenint en compte que s'ha construït a última hora, amb molt pocs jugadors que continuen de la passada temporada i amb un nou equip tècnic".