El CE Manresa s'imposa a la Montañesa sense lluïment (1-0)

Els de Mikel Azparren continuen comptant els partits per victòries a Tercera RFEF

Moment en què Aleix Díaz ha marcat l'únic gol del partit
Moment en què Aleix Díaz ha marcat l'únic gol del partit | Hasmukh Kerai
14 de setembre de 2024, 21:03

El CE Manresa s'ha imposat a la Montañesa, 1-0, aquest dissabte a la tarda al Congost en la seva segona victòria en dos partits a Tercera RFEF. El partit dels homes de Mikel Azparren, però, no ha despertat entusiasme i després d'una bona primera part, a la segona els visitants han dominat la pilota i el joc.

Els blanc-i-vermells han sortit al camp amb Òscar Pulido, Sergi Benítez, Óscar Reche, Jaime Márquez, David Batanero, Eloy Gila, Tom Diawara, Manel Martínez, Antonio Romero, Aleix Díaz i Moha Ezzarfani. L'equip del barri de la Prosperitat de Barcelona ha sortit a tancar espais, amb una teranyina que ha estat complicada d'assaltar per part dels locals.

Després d'intentar-ho durant mitja hora, quan ha arribat el minut 36, Tom Diawara ha centrat per banda esquerra i Aleix Díaz, al segon pal, ha rematat espectacularment a la xarxa fent pujar al marcador el primer i únic gol del partit. Els blanc-i-vermells han continuat dominant la primera part. A tocar del descans, un xut de Batanero des de la frontal ha sortit fora per poc.

A la segona part, la Montañesa ha sortit amb més energia i amb la voluntat d'igualar el partit. Tot i així, l'ocasió més clara d'aquests minuts ha estat a les botes de Sergi Benítez, que ha estat a punt de marcar. Al minut 67 han entrat Isa Drammeh i Marc Cuello per Eloy Gila i David Batanero. Poc a poc, els visitants han intensificat el domini, però sense crear grans ocasions. Tot i així, Tom Diawara ha xutat desviat per poc al minut 78. A tocar del final, ha debutat Ivan de la Peña i també ha entrat Salva Costa, per Antonio Romero i Moha Ezzarfani, per intentar controlar més la pilota, abans que l'àrbitre xiulés el final del partit.