El CN Manresa aconsegueix un bon avantatge a l'anada de la final de la lliga (16-12)

El campionat es decidirà dissabte que ve a la pista del CMP Sant Adrià

El CN Manresa ha encarat la final del campionat de lliga
El CN Manresa ha encarat la final del campionat de lliga | CNM
25 de maig del 2024

El CN Manresa ha aconseguit una bona renda en el partit d'anada davant el CWP Sant Adrià, 16-12, a la piscina municipal Manel Estiarte, en una final de la Lliga Catalana de Primera Divisió que tindrà el desenllaç final dissabte que vé a la pleta de Sant Adrià del Besós.

El partit presentava el repte de veure qui s'havia recuperat millor del cop, els bagencs de quedar-se sense accedir a la fase d'ascens a la lliga estatal, i la dels visitants d'haver-se quedat sense l'ascens al perdre davant el CW Sevilla B. Tot plegat més una rivalitat consolidada en la lluita per ser el millor de la categoria.

El primer quart, amb alternances en el marcador, va finalitzar amb un empat a tres gols, després de que els visitants desaprofitessin una pena màxima. Els gols locals van ser anotats per Puerta, Pelegrín i Estany. Tot feia preveure que el partit continuaria per aquest camí, però un magnífic segon període dels manresans, firmant un parcial de 6-2, els donava un còmode avantatge. La segona pena màxima no convertida pels forans, va donar impuls a l'equip de Torilo que, amb anotacions de Serra, Fernàndez, Pelegrín, Puerta, Luján i Rey, situaven al seu equip amb 9-5 al marcador.

Holgado i Leon posaven l'11-5 que obligava a reaccionar al tècnic visitant i demanar un temps mort. Això va frenar l'allau de gols manresà i va aconseguir mig tapar el forat en la seva línia de flotació. Això si, sense poder evitar un nou gol de Serra.

L'avantatge local els va fer relaxar i els darrers vuit minuts es van convertir en un intercanvi de gols, després d'haver de reaccionar els del centre de Catalunya, amb temps mort de Torilo, quan els visitants de situaren 13-11. Els gols dels de casa en aquest darrer quart van ser obra de Fernàndez, Puerta dos, i Fernàndez, aquest en el darrer segon del partit.