El Covisa Manresa capgira l'eliminatòria i continua el camí a Segona (4-1)

El Covisa Manresa ha superat l'eliminatòria contra el Picassent
El Covisa Manresa ha superat l'eliminatòria contra el Picassent | MFS
26 de maig del 2024
Actualitzat a les 9:07h

El Covisa Manresa continua en el play-off d'ascens a Segona Divisió després d'haver superat a la pròrroga el Picassent, 4-1, després que el marcador al final dels quaranta minuts registrés un 3-1, el mateix que es va establir en el partit jugat a l'Horta Sud, que igualava l'eliminatòria.

Amb un Pujolet ple a vessar i molt animós, ha començat el partit mes important de la temporada. A la primera part, el Covisa Manresa ha sortit convençut de ser superior al seu rival, i en moltes fases ho ha aconseguit, davant un equip que jugava en llarg per trencar la pressió manresana.

El primer gol manresà, obra de Terri, ha arribat a mitjans del primer temps, en un moment en què els del Pujolet no acabaven de trobar el seu lloc a la pista. El gol ha donat ales als de Paco Cachinero, que en un llançament de banda efectuat per Lavado, l'esferica ha topat amb un defensa visitant i ha entrat al fons de la xarxa.

Abans d'aquest parcial de dos gols a cero, els manresans havien disposat d'alguna que altra ocasió de gol, amb dues pilotes al pal. El Covisa Manresa tenia l'eliminatoria ben encarada. Ha estat David Lozano qui ha arrodonit la primera part amb un tercer gol que ha estat molt important de cara el futur del partit.

El Picassent ho havia fet tot per no rebre gols. El seu sistema defensiu havia estat ordenat, però en moments puntuals els manresans han sabut perforar la porteria de Randy, el porter menys golejat a la lliga.

Amb un parcial de 3 gols a 0 i amb l'eliminatoria encarada, s'ha encetat la segona part. El Covisa Manresa ho ha fet bé mantenint el seu rival a ratlla. El temps corría a favor dels manresans, però en una rematada exterior, els valencians han empatat l'eliminatòria a cinc minuts per al final. Les coses s'han complicat per al conjunt local. Un nou gol els deixaria fora. El partit penjava d'un fil i, en aquell moment, els que més sencers semblaven eren els taronges. Però el Pujolet ha aguantat el repte i s'ha arribat al final del partit amb l'eliminatòria empatada.

Al temps afegit els manresans han tornat a agafar les regnes del partit. Els dos equips estaven desgastats físicament i en el primer període de la pròrroga no s'ha mogut el marcador. Ha estat a poc per al final quan Asis en posició de pivot d'esquena la porteria visitant, ha fet un gir i d'un fort tret ha batut a Randy davant el deliri de l'afició.

Amb poca estona de partit per jugar, els valencians han optat pel porter jugador però no ha tingut conseqüències al seu favor i els manresans han tingut alguna ocasió a porta buida que ha estat desaprofitada.

Poden tocar cinc equips de dotze

Dilluns hi haurà el sorteig de la segona eliminatòria del play-off d'ascens. El Covisa Manresa evita a tots els primers classificats dels altres cinc grups de Segona B a la lliga i també a l'Sporting La Nucia

Per tant, als manresans els pot tocar el Stellae Valga de Galicia, els madrilenys del Ribas Futsal, els navarresos del Tafa de Tafalla, els andalusos del Xerez i el guanyador del Tenerife Iberia Toscal o el Salesianos Tenerife, que juguen aquest diumenge.

En aquesta segona eliminatòria, els manresans també s'aseguren el partit de tornada al Pujolet.