El Covisa Manresa derrota el FS Canet després de capgirar una mala primera part (6-3)

Els de Paco Cachinero recuperen el lideratge del grup, empatats amb Cerdanyola i Mataró

El Covisa Manresa ha recuperat el lideratge del grup
El Covisa Manresa ha recuperat el lideratge del grup | Pere Fontanals / Arxiu
12 d'octubre de 2024, 23:16

El Covisa Manresa ha recuperat el lideratge del grup 3 de Segona Divisió B després de la seva victòria contra el FS Canet, 6-3, sumada a la derrota de la Barceloneta Futsal a la pista del Cerdanyola FC. El lideratge, però, el té compartit amb el propi Cerdanyola i amb el Futsal Mataró, tots ells amb quatre victòries i una derrota.

Al primer temps, els manresans no s'han trobat còmodes i no han aconseguit un bon joc sobre el parquet amb moltes imprecisions. Per la seva banda, els del Maresme han fet uns primers vint minuts de molt nivell, pressionant fort l'equip manresà. Els vivitants s'han avaançat amb un gol de Corberó a l'inici del partit, i durant la primera meitat han tingut les millors ocasions, algunes d'elles molt clares per poder engruixir el marcador. Per part local ha estat Mellado qui en dues ocasions clares ha topat amb Sergio. La ineficàcia visitant davant la porteria ha permès als de Paco Cachinero continuar vius a la mitja part.

Just abans del descans ha estat expulsat per doble amonestació el visitant Corberó, una expulsió justa amb dues targetes groga evidents. Els manresans han tingut superioritat però no han sabut aprofitar els quaranta segons que quedaven per finalitzar el primer període. A la represa, però, la situació ha canviat. Encara amb superioritat de jugadors a la pista, Aaron ha empatat el partit a un gol. A partir d'aquest moment ha entrat a pista Asis que no habia actuat durant el primer temps. Això ha donat seguretat a l'equip i el mateix Asis ha posat per davant en el marcador als del Pujolet. Els manresans han trobat el seu bon joc i Lavado ha marcat el tercer a mitjans d'aquest període. Eren bons moments, que han estat aprofitats poc després amb dos gols mes del tarragoní Lozano, el segon d'ells a porta buida i amb el Canet amb joc de porter jugador. Ha estat amb aquest sistema que els visitants han fet dos gols consecutius i han deixat un inestable marcador de 5 gols a 3.

Ha tancat el partit Lozano amb el sisè gol de jugada colectiva després que els de Paco Cachinero, aquesta vegada sí, han sabut mantenir la possessió de pilota deixant que l'electronic anés restant segons.

El proper partit del Covisa Manresa serà dissabte vinent a terres alacantines davant Ye Faky FS de Cocentaina.