El Covisa Manresa estrena temporada amb victòria contra l'Escola Pia Sabadell (8-3)

Els manresans portaven tres temporades sense guanyar a la primera jornada de lliga

El Covisa Manresa ha estrenat la lliga amb un bon partit
El Covisa Manresa ha estrenat la lliga amb un bon partit | MFS
15 de setembre de 2024, 17:37

El Covisa Manresa ha estrenat la lliga amb una contundent victòria, 8-3, contra l'Escola Pia Sabadell, un fet, el de guanyar en la primera jornada, que no havia aconseguit en els darrers tres inicis de temporada. Els manresans han tingut una magnífica estrena amb una primera part per emmarcar en què ha passat per sobre dels sabadellencs, que no ha tingut manera per superar la intensitat i bon joc manresà.

Ha inaugurat el marcador Asis de xut exterior, avantatge que ha augmentat Pep Costa un minut després. Amb un joc molt ben trenat dels del Pujolet, l'avantatge s'ha anat incrementant fins a arrodonir un parcial de 5 gols a 0 a vuit minuts per acabar la primera part. Ha respòs parcialment l'equip sabadellenc amb un gol però ràpidament els manresans han fet el sisè i a un minut per acabar el primer temps, Lozano ha fet el setè per tancar la primera part.

A la represa els manresans s'han adormit durant una llarga estona i han deixat que l'equip visitant fes dos gols al minut sis de la represa. Quan el Covisa Manresa vivia els pitjors moments, ha estat expulsat Aaron per doble amonestació.  Amb superioritat numèrica visitant, els de Paco Cachinero han treballat be defensivament i no han rebut cap gol al llarg dels dos minuts de sanció per inferioritat. L'Escola Pia no ha pogut entrar al partit, fet que els manresans han aprofitat per aconseguir el vuitè a càrrec del salouenc Pavel després d'una acció personal espectacular.

La propera jornada, segona de la lliga, el Covisa Manresa visitarà terres valencianes per jugar davant el recent ascendit AD El Pilar València.