El Covisa Manresa s'imposa a la difícil pista d'El Pilar València (1-5)

Els manresans tenien la baixa de Lavado i Terri, i han hagut de remuntar el gol local inicial

Els jugadors del Covisa Manresa celebren la victòria als vestidors
Els jugadors del Covisa Manresa celebren la victòria als vestidors | MFS
22 de setembre de 2024, 09:33
Actualitzat: 14:44h

El Covisa Manresa ha sumat la seva segona victòria en dues jornades aquest dissabte a la difícil pista de la SD El Pilar València, 1-5, en un partit que ha afrontat amb les baixes de Lavado i Terri, i en què ha hagut de remuntar el gol inicial dels locals.

S'ha avançat l'equip local amb un gol de Barceló, en uns primers deu minuts de partit en què els valencians han estat millor que els blanc-i-vermells. Ha estat una errada en una acció de creació dels bagencs, que els locals han aprofitat per estrenar el marcador.

A partir d'aquest moment, els de Paco Cachinero s'han sobreposat a les adversitats, han fet un joc pràctic i, amb la poseció de la pilota, han donat la volta al marcador. Primer ha estat Aarón i després Pavel ha confirmat la remuntada. Altre cop Aarón, amb el tercer gol, ha tancat el marcador al descans.

A la represa els manresans han mantingut la mateixa tònica. A vuit minuts per al final, Pavel ha fet el quart que ha deixat el partit força encarat. Amb el conjunt local amb sistema de porter jugador, el porter Imad ha fet el cinquè i definitiu  a porta buida.

El proper partit del Covisa Manresa al Pujolet serà en dissabte a les 5 de la tarda davant l'Illes Balears Palma Futsal, equip que va guanyar a la primera jornada, però que en la segona s'ha vist superat pel Playas de Castellón