El Covisa Manresa consolida la seva millora a Picassent (2-5)

Els manresans han decidit el partit a la segona part

Els jugadors del Covisa Manresa celebren la victòria a Picassent
Els jugadors del Covisa Manresa celebren la victòria a Picassent | MFS
03 de desembre del 2022
Actualitzat a les 21:48h
El Covisa Manresa ha aconseguit tres punts d'or aquest dissabte a Picassent, una de les pistes més complicades de la categoria, tant per la situació dels de l'Horta Sud a la taula com per l'ambient que es crea a les graderies. Els manresans s'han imposat per 2-5 en un partit que s'ha decidit a la segona part.

Només començar el partit Manu ha avançat els manresans al marcador. El domini territorial ha estat a càrrec del conjunt bagenc, que no aconseguia finalitzar les seves accions de cara a gol. A poc del descans, el golejador local Nacho ha empatat el partit i el soroll del pavelló ha afectat els manresans que han demanat un temps mort en un moment necessari.

Sortint dels vestidors amb empat a un gol, el joc ha estat mes anivellat entre els dos equips, tot i una certa sensació de superioritat visitant. Dos minuts explosius del Covisa Manresa han propiciat el segon i tercer gol de forma consecutiva deixant un parcial de 1-3 a l'electrònic. Era al minut quatre del segon temps quan Santa ha fet el segon, i el monistrolenc Iker ha ampliat diferències amb el tercer gol sense angle escorat a la banda.

Era un resultat favorable però no definitiu com així s'ha demostrat. Nacho, altre cop, ha reduït diferències a 6 minuts per al final amb una acció d'estratègia en un servei de banda i, amb l'ambient al seu favor, els valencians han entrat al partit de ple.

Ha estat Lavado qui ha deixat glaçada la graderia amb el quart gol a dos minuts per acabar. Poc després, el sistema de porter-jugador dels de casa no ha tingut cap efecte positiu per als valencians i Manu, ratllant el final, ha fet en cinquè.

Debut de Marc Riba, arribarà Calvià dissabte vinent

El jugador de l'Anoia  Marc Riba, fitxat aquest mateix divendres, ha tingut els seus primers minuts a la primera part del partit en terres valencianes. Pel que fa al partit de la propera jornada serà dissabte a les 4 de la tarda davant l'equip balear del ETB Calvià. L'entrada serà gratuïta en aquest partit.

- FS Picassent: Llopis, Luis Moreno, Rodrigo, Aguado i Corpellat; Serra, Real, Nacho Gomez, Hugo, Samuel, Pablo i Cano.
- Covisa Manresa: Cella, Aaron, Noguera, Manu i Lavado; Santa, Iker, Asis, Terri, Ambros,Riba i Blasco.
- Àrbitres: Soler Vaño i Perez Climent
- Gols: 0-1 Manu 1, 1-1 Nacho Gomez 19, 1-2 Santa 24, 1-3 Iker 25, 2-3 Nacho Gomez 34, 2-4 Lavado 38, 2-5 Manu 40.