El Covisa Manresa empata a Picassent en l'últim sospir (3-3)

Els manresans es mantenen invictes després de dotze jornades i a un punt al líder la Nucía, que també ha empatat

El Covisa Manresa es manté invicte
El Covisa Manresa es manté invicte | MFS
Nació
10 de desembre del 2023
Actualitzat a les 16:01h
Com era d'esperar, el Covisa Manresa ha tingut un partit intens a Picassent, en què els del Bages han estat a punt de donar la volta al marcador en els últims instants i que al final s'ha tancat amb taules, 3-3. Amb l'empat, els del Pujolet es mantenen invictes, i a només un punt del líder, la Nucía, que també ha empatat.

Inici molt intens en que els de Paco Cachinero han presentat una defensa molt alta. Davant d'aquesta situació, els locals han optat per jugar amb el seu corpulent pivot crean situacions de perill. La defensa manresana ha continuat essent alta, i a l'hora de tenir la possessió també era l'equip bagenc qui dominava la situació, disposant de dues clares ocasions de gol sense efectivitat. En els inicis de partit, la lesió d'Ambrós ha trastocat el plantejament i ha obligat Cachinero a modificar posicions.

Aquest primer temps, el Picassent ha tractat d'esperar el seu moment per marcar. Les seves millors ocasions no han arribat fins a l'últim minut d'aquest primer període. En els últims vint-i-cinc segons, els manresans no han sabut mantenir la possessió de la pilota i han arribat tres ocasions consecutives de gol per als valencians en tres llançaments de corner finalitzats amb xuts exteriors. Els dos equips han marxat al descans amb tot per decidir i s'ha reprès el partit amb un empat a zero gols.

La segona part ha estat molt diferent amb uns primers minuts en què el Covisa Manresa ha estat per sota del seu nivell. En una acció ofensiva, una pèrdua de pilota ha suposat el primer gol dels valencians, recolzats per un públic que omplia el municipal.

A partit d'aquest moment l'equip manresà ha reaccionat i ha fet el millor joc creant ocasions de gol. I quan més ficats en el partit estaven, ha arribat un gerro d'aigua freda amb el segon gol local, obra de Pablo, a set minuts per acabar el partit.

Amb el parcial de dos gols a cero, el Manresa ha seguit creient amb les seves possibilitats. Paco Cachinero ha ordenat sortir a pista amb porter-jugador. Els bagencs han mogut molt bé la pilota i ha estat Asis de xut exterior qui ha reduït diferències a cinc minuts per al final. Poc desprès, més dificultats per als manresans ja que, a porta buida, Joan Cordellat ha fet el tercer gol local després d'una imprecisa finalització en un atac manresà. Quedaven quatre minuts per al final del partit.

Davant les dificultats, el Covisa Manresa ha mantingut el porter- jugador i la resposta no s'ha fet esperar. Ha estat després d'un refús defensiu quan Terri ha reduït diferències amb el segon gol manresà.

Els de la Catalunya Central tenien al seu rival contra les cordes, desaprofitant clares ocasions amb el joc de cinc i intervenint el porter Randy en diverses ocasions de manera efectiva.

A poc per acabar, els dos equips han sumat les cinc faltes acumulatives. Els àrbitres no han assenyalat una doble falta a Lavado, però sí una altra poc després a Santa a mitja pista. Asis ha transformat des dels deu metres a 10 segons per al final mantenint invicte al conjunt blanc-i-vermell.

El proper partit serà dissabte vinent al Pujolet a 2/4 de 7 de la tarda davant Escola Pia Sabadell.