El Joanenc posa contra les cordes el líder Martinenc (2-1)

Els del Bages han tingut el domini de la pilota, sobretot a la segona part quan han jugat amb un home més

El Joanenc ha estat a punt de puntual al camp del Martinenc
El Joanenc ha estat a punt de puntual al camp del Martinenc | FCJ / Arxiu
17 de març del 2024
Actualitzat a les 21:23h
El Joanenc ha estat a punt de donar la campanada al camp del líder del grup, el Martinenc, però han acabat cedint 2-1, després de tenir el domini de la pilota durant moltes etapes del partit, sobretot a la segona part quan han jugat amb un home de més per expulsió del local Plazuelo per doble amonestació

El marcador s'ha posat de seguida en contra dels interessos bagencs. Al minut 4 Plazuelo marcava després d'una falta absurda dels jugadors del Joanenc. Els visitants han anat agafant el ritme del partit i el domini de la pilota fins que al minut 34 Morillo aconseguia un empat que feia justícia. La primera part ha finalitzat amb el segon dels locals jugant a la contra. Corria el minut 40 quan en una jugada per banda Suárez rematava a la xarxa.

A la segona part, les coses no han canviat. El Joanenc ha mantingut el domini de la pilota i encara més quan l'àrbitre ha expulsat Plazuelo per doble amonestació. Amb deu, el Martinenc ha disposat dues línies defensives, ha cedit la pilota als santjoanencs i ha carregat contraatacs a base de pilotes llargues. El partit s'ha convertit en un atac-i-gol per part del Joanenc, però sense resultats.

El Joanenc rebrà el San Juan de Montcada dissabte que ve a partir de les 4 de la tarda.