Àpat dels pericos de Navàs per celebrar el final de la temporada. Foto: Sadurní Rovira
Mongetes, cansalada, botifarra, costella, pastis i xampany foren els ingredients per posar punt i final a la temporada futbolística de l'Espanyol. Una seixantena de pericos navassencs es trobaren en un peculiar picnic al cap tard d'aquest dissabte a l'Alzineta. on al redós de la taula es varen anar desgranant les anècdotes de la temporada. Abans de la tanda dels sortejos amb articles de l'Espanyol, hi hagué uns breus parlaments a càrrec de l'antic i l'actual president de la Penya blanc blava de Navàs.
ARA A PORTADA
-
Els grups municipals es conjuren per aconseguir el convent de les Caputxines per a Manresa Pere Fontanals
-
-
Fem Manresa demana retirar el formigó de places i carrers per combatre l'escalfament urbà Pere Fontanals
-
Junts preguntarà al govern de Manresa què ha costat el primer projecte tècnic de la ZBE Pere Fontanals
-
Un turisme queda penjat a l'enllaç entre la C-55 i la C-58 i obliga a una actuació delicada dels Bombers Pere Fontanals
Publicat el 19 de juny de 2011 a les 22:39
Et pot interessar
-
Esports Carlos Portero, nou reforç per al centre del camp del CE Manresa
-
Esports Tres gimnastes de l'Egiba, a punt per competir en els Jocs Europeus i Universitaris
-
Esports El CPA Manresa, subcampió al Criterium de Xous N2 amb una coreografia impactant
-
Esports El CE Manresa incorpora Víctor Matovu al lateral esquerre
-
Esports L'Avinent Manresa brilla al Campionat de Catalunya sub20 amb cinc medalles i un rècord absolut
-
Esports Una medalla de bronze per a l'Avinent Manresa al Campionat d'Espanya sub16 a Gijon