Àpat dels pericos de Navàs per celebrar el final de la temporada. Foto: Sadurní Rovira
Mongetes, cansalada, botifarra, costella, pastis i xampany foren els ingredients per posar punt i final a la temporada futbolística de l'Espanyol. Una seixantena de pericos navassencs es trobaren en un peculiar picnic al cap tard d'aquest dissabte a l'Alzineta. on al redós de la taula es varen anar desgranant les anècdotes de la temporada. Abans de la tanda dels sortejos amb articles de l'Espanyol, hi hagué uns breus parlaments a càrrec de l'antic i l'actual president de la Penya blanc blava de Navàs.
ARA A PORTADA
Publicat el 19 de juny de 2011 a les 22:39
Et pot interessar
-
Esports Bronze i rècord per a Marina Guerrero al Campionat d'Espanya absolut
-
Esports Mònica Clemente torna a ser campiona d'Espanya set anys després
-
Esports El Baxi Manresa afegeix una altra peça al joc interior amb Louis Olinde
-
Esports El manresà Aleix Garcia Vilaseca, campió d'Espanya júnior de duatló
-
Esports Súria comença l'agost la renovació de la gespa del Camp Municipal de Futbol
-
Esports La Lliga ACB començarà el cap de setmana del 4 i 5 d'octubre