Aquest cap de setmana s'ha disputat a Súria la primera edició del Súria to Death, organitzada de forma excel·lent pel club DH to Death CC, i que era la 6a i penútlima prova de la Copa Catalana de descens 2018. Hi han prés part uns 90 bikers que han gaudit de valent del circuit preparat amb detall pels organitzadors, i que han lloat molts dels participants.
Les classificatòries disputades dissabte eren un preludi del que acabaria passant diumenge a les finals: duel interessantíssim entre el vigent líder de la Copa Catalana Isaac Perich (La Tribu BTT) i el descender canari Edgar Carballo (Valdebicis), un dels bikers més rellevants del panorama estatal i campió de l'Open d'Espanya de DH 2018, que s'acabari imposant diumengre, amb un Perich confirmant el seu ampli lideratge de la Copa Catalana. En fèmines, tot i marcar el segons temps a les classificatòries, la lleidatana Ares Masip (Colomina DH Team) s'ha imposat amb claredat. Menció especial pel junior Aaron Querol (ACA) que ha signat un 5è lloc scratch i 1r junior, així com Pau Lagraña (La Tribu BTT) que ha finalitzat 7è scratch i 1r cadet.
Els vencedors per categories han estat:
- Tandem: David Fabiola (Hostalric CC)
- Infantils: Isaac Lagraña (La Tribu BTT)
- Cadets: Pau Lagraña (La Tribu BTT)
- Juniors: Aaron Querol (ACA)
- M30: Francesc Bonada (Gavarres CC)
- M40: Iban Jimenez (Gavarres CC)
- M50: Ramon Figueras (Moto Club Igualada)
- Elits: Edgar Carballo (Valdebicis)
- Fèmines: Ares Masip (Colomina DH Team)
La Copa Catalana es tancarà el proper 2 de setembre a Vallnord.
Gran debut del Súria to Death a la Copa Catalana de descens en BTT
Ara a portada
-
Successos Escoles, bus i FGC funcionen amb normalitat, però Rodalies continua suspesa Pere Fontanals
-
-
-
Economia Una entitat assegura que l'Escorxador del Moianès sacrifica més del doble de porcs diaris permesos Pere Fontanals
-
Política Manresa inicia campanyes d'inspecció sancionadores per garantir el català en els rètols comercials Redacció
Publicat el 30 de juliol de 2018 a les 13:31
Actualitzat el 30 de juliol de 2018 a les 17:41