La Salle Manresa derrota l'AE Minguella i puja a Copa Catalunya (76-63)

Els lasalians obren distància al primer part i no deixen la davantera en cap moment

La Salle Manresa ja és equip de Copa Catalunya
La Salle Manresa ja és equip de Copa Catalunya | TMC
29 de maig del 2022
Actualitzat a les 12:21h
Festa grossa a La Salle Manresa. En un partit a cara o creu, els bagencs van derrotar l'AE Minguella i es van convertir en nou equip de Copa Catalunya. L'equip dirigit per Toni Manyosas va començar amb força i va acabar el primer quart amb un parcial favorable de 28-13. Després, el ritme anotador va baixar. Un exemple n'és que si als primers deu minuts els manresans van fer 28 punts per fer-ne 28 més els va caldre 20 minuts més. Però el seu contrincant no ho va saber aprofitar i es va mostrat molt erràtic i en molts minuts només era capaç de sumar des del punt de tir lliure.

Els darrers deu minuts van ser un compte enrere en què el marcador va fer la goma sense que la victòria de La Salle Manresa perillés en cap moment. El 76-63 va implicar la victòria, l'ascens i una gran festa al pavelló manresà