Marc Pubill marca en el seu debut olímpic en la victòria d'Espanya contra Uzbekistan

L'altre bagenc, Joan Garcia, veu tot el partit des de la banqueta

Marc Pubill rematant a gol als Jocs Olímpics de París
Marc Pubill rematant a gol als Jocs Olímpics de París | Reuters
24 de juliol de 2024, 22:03
Actualitzat: 25 de juliol, 12:33h

El manresà Marc Pubill ha gaudit d'un immillorable debut als Jocs Olímpics de París. El lateral de la UD Almeria ha contribuït a la victòria de la selecció espanyola contra el combinat de l'Uzbekistan (2-1) i, a més, ha marcat el primer gol tant del partit com del campionat. Era el minut 29 de la primera part, quan Sergio Gómez ha servit una falta, Abel Ruiz ha pentinat la pilota i aquesta ha arribat al defensa bagenc perquè rematés amb la cama dreta. Aduvakhid Nematov no ha pogut evitar el gol. Després, l'equip uzbek ha empatat al límit del descans gràcies a Khusayin Norchaev i ja a la segona part Sergio Gómez ha decantat el partit a favor d'Espanya.

En canvi, el sallentí del RCD Espanyol Joan Garcia ha viscut tot el partit des de la banqueta. Tant Pubill com Garcia tindran una nova ocasió el proper dia 27, novament a les tres de la tarda, quan Espanya i la República Dominica s'enfrontin en la segona jornada del grup C.