_(1024x683).jpg)
Aquest cap de setmana han finalitzat les primeres jornades de "Salut a l'Anella Verda" a l'entorn de l'Itinerari de Natura i Modernisme que apadrina l'entitat Meandre.
Pel fet que cada vegada hi ha més evidència científica que el caminar de forma moderada, i que la cuina sana disminueixen el risc cardiovascular fet que, per altra banda, augmenta la sensació de benestar, fa uns mesos Meandre, va proposar a un equip de reconegudes dietistes Eva Pio i Assumpció Zueras i al preparador físic, Jordi Soler a desenvolupar un programa que implementés la cuina sana amb l'activitat física raonada en el marc de l'Anella Verda.
Les jornades han estat un èxit. Els 12 participants, durant tres tardes, han après noves estratègies de cuinar de manera ràpida i sana i han implementat els seus coneixements amb l'hàbit d'una activitat física moderada i eficient durant tres matinals de dissabte.
Aquesta nova activitat que ha tingut lloc al restaurant La Cantina de Monistrolet,a l'entorn de la Riera de Rajadell, a més a més de generar coneixement i salut, vol ajudar a assolir també el principal objectiu de Meandre: El coneixement dels valors naturals de l'Anella Verda de Manresa i els lligams que aquesta té amb els entorns naturals dels municipis veïns.
El novembre també comptarà amb l'activitat contes a les Fonts que se celebrarà el proper diumenge dia 2 al roure gran de La Font de la Girada i el proper dia 9 amb una nova edició de marxa nòrdica per l'Anella Verda, dues activitats que s'inclouen a les activitats de Manresa Marató per recaptar diners en favor de la Marató de TV3.