Molt bones sensacions en l'estrena de la Pirinaica contra el San Cristóbal (3-0)

L'equip de la Mion supera els terrassencs en un gran partit

Primer onze de la Pirinaica de la pretemporada 2024-25
Primer onze de la Pirinaica de la pretemporada 2024-25 | FC Pirinaica
25 d'agost de 2024, 09:02
Actualitzat: 9:12h

La Pirinaica ha estrenat la pretemporada al camp municipal de la Mion amb un gran partit contra el San Cristóbal de Terrassa, a qui ha superat 3-0. Els homes de Romans Carrillo han aprofitat les ocasions que han tingut i han sentenciat al contracop.

El primer gol ha estat una jugada trenada en banda que ha acabat amb una centrada d'Arnau Puentes que Pipe ha clavat a l'escaire esquerre del porter tocant el pal. El segon ha estat als quinze minuts de la segona part, quan la Pirinaica portava a terme una pressió alta. Eloi Moral ha pressionat a banda, el defensa l'ha passat al centre i Sàmper, llest, s'ha avançat al receptor i ha marcat amb xut ras.

El tercer gol ha estat una jugada trenada des del mig del camp, precisament quan la Pirinaica es trobava en formació de 5-4-1 en bloc baix, en què Jonny ha recuperat la pilota, passa a Eloi Moral a l'espai tot seguint la jugada, Moral la condueix fins a la porteria contrària i li torna a Jonny que marca a plaer amb la porteria buida.