Tarda màgica al Pujolet amb remuntada del Covisa Manresa (6-0)

En un partit espectacular, els de Borja Burgos dobleguen el Cerdanyola i continuen en la lluita per l'ascens

Els jugadors del Covisa Manresa celebrant la remuntada
Els jugadors del Covisa Manresa celebrant la remuntada | Pere Fontanals
21 de maig del 2023
Actualitzat a les 8:07h
El Pujolet ha viscut una tarda màgica. El Covisa Manresa ha remuntat al Cerdanyola guanyant-lo 6-0 i capgirant el 5-1 del partit d'anada. Només començar el partit, Terri ha posat per davant als locals. Aquest gol ha començat a donar una certa esperança però pocs esperaven una tarda tan esplendorosa.

Els locals estaven buscant un alt ritme de partit per tal de desgastar al contrari. Aquesta defensa a la primera línea ha obligat als de Santi Lara a buscar diagonals llargues en atac sense sortir en gaires ocasions amb control de pilota.

Amb el partit molt obert, Sergio Arriero, que ha tingut un partit espectacular, ha intervingut en diverses ocasions deixant viu al seu equip. Ha estat Gerard Noguera qui ha posat les coses una mica mes de cara amb un segón gol a cinc minuts pel descans després d'una jugada de Terri després del refus del porter Pol.

Quedaba molta feina per fer a la segona part. El Covisa Manresa estava a dos gols de la fita. Ha estat Santa als cinc minuts de la segona part qui ha fet el tercer després d'un xut de Lavado que ha refusat el pal. Els locals eren a un gol de la classificació.

Restaven quinze minuts dramàtics. I amb una lliçó de joc i saber llegir el partit, Manu ha deixat l'eliminatoria favorable amb el quart gol després d'una canonada d'Asis al travesser.

La feina més difícil estaba feta en 30 minuts de partit. Amb els visitants amb joc de porter jugador, una errada atacant del Cerdanyola ha propiciat una falta d'Amores sobre Terri quan xutaba a porta buida. El visitant ha estat expulsat i els manresans han aprofitat la superioritat numèrica per fer el cinquè, obra de Santa.

El sisè i definitiu gol ha estat una acció entre Manu i Terri, que ha definit davant la bojeria a les graderies locals.

Dilluns a les 11 del matí es coneixerà el rival de la segona eliminatòria del Covisa Manresa en el seu camí cap a l'ascens a Segona.

• Covisa Manresa: Arriero, Santa, Asis, Terri i Ambros; Lavado, Xavi Cols, Noguera, Iker, Aaron, Manu, Riba, Cella i Blasco.
  • FC Cerdanyola: Pol, Amores, Busquets, Jan i Josep; Javi, Bernat, Albadalejo, Alex, Dani i Ramón.
  • Àrbitres: Daniel Ruso y Victor Pasamontes.
  • Gols: 1-0 Terri m 2, 2-0 Noguera m 15, 3-0 Santa m 25, 4-0 Manu m 31, 5-0 Santa 35, 6-0 Terri 36.