Tot a punt per la XXIII Cursa de la Penya Blaugrana Santpedor

Aquesta cursa, que se celebrarà dissabte, és una de les més antigues de la Catalunya Central

Redacció
29 de setembre del 2015
Actualitzat a les 21:09h
Tot a punt per la celebració de la cursa de la Penya Blaugrana Santpedor, que el proper dissabte 3 d'octubre celebrarà la XXIII edició. Un any més la cursa col·labora amb Ampans, destinant una part de les inscripcions. Aquesta cursa és una de les més antigues de la Catalunya Central i tot un clàssic en el calendari de tardor.

La cursa tindrà un recorregut de 10 km i també hi haurà un format més reduït, la mini cursa, de 4 km perquè s'hi apuntin els més petits. Destaquem el nivell d'alguns dels corredors que han volgut participar a la nostra cursa, bé per l'atractiu recorregut pel casc antic del poble i les seves rodalies, o bé, per alguns dels obsequis que tenim pels nostres corredors. En l'edició d'aquest any, entre molts altres obsequis i sorteigs per als corredors, destaca una samarreta tècnica signada pels jugadors del Barça Arda Turam i Aleix Vidal i una motxilla de la penya.

Més informació i inscripcions a www.pbsantpedor.com  

La cursa de la Penya Blaugrana Santpedor ajuda a fomentar la inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual i destina una part de les inscripcions de la cursa com a donació per contribuir a desenvolupar el projecte de la fundació Ampans, que actualment dóna atenció a més de mil quatre-centes persones i a les seves famílies. Ampans, i amb la voluntat de visualitzar les capacitats de les persones per sobre de les limitacions, participa amb voluntariat en l'operatiu organitzador de la cursa i col·labora en diverses tasques al llarg de la jornada. Els trofeus que es lliuraran en totes les categories de la cursa han estat dissenyats i elaborats per la gent d'Ampans.
Arxivat a