Victòria de campió del Covisa Manresa (1-7)

Els manresans aconsegueixen el títol de lliga per tercera vegada a la seva història

La plantilla del Covisa Manresa celebrant el títol de lliga
La plantilla del Covisa Manresa celebrant el títol de lliga | MFS
11 de maig del 2024
Actualitzat a les 20:29h

El Covisa Manresa ha complert amb els pronòstics i ha aconseguit el títol de lliga del grup 3 de Segona Divisió B després de derrotar 1-7 el Natació Sabadell en aquesta última jornada. A partir d'ara iniciarà el play off d'ascens a Segona Divisió, en tres eliminatòries que estrenarà contra el Picassent. La victòria de l'Sporting la Nucia contra l'Industrias 9-7 ha estat estèril per als alacantins, que han quedat segons.

Els manresans en tenien prou amb un empat, però no han volgut especular. Tot i així, durant la primera meitat ha costat imposar el ritme i s'ha arribat al descans amb un ajustat 1-2, que, a més, al segon període ha costat de moure. No ha estat fins al minut 30 que Asis ha aconseguit el tercer, i a partir d'aquí ha arribat la bogeria, amb el quart, el cinquè, el sisè i el setè gols blanc-i-vermells que asseguraven el primer objectiu de l'equip manresà, la seva tercera lliga en tota la història.