L'Estany i Monistrol de Calders, primers protagonistes del 6è Festival de Titelles del Moianès

Tots els espectacles van gaudir de molta presència de públic

L'Evaristo va ser l'encarregat d'obrir a l'Estany el Festival de Titelles del Moianès
L'Evaristo va ser l'encarregat d'obrir a l'Estany el Festival de Titelles del Moianès | Toni Carrasco
Toni Carrasco
27 de juny del 2022
Actualitzat a les 8:45h
L'intrèpid Evaristo, un personatge simpàtic i un xic gambirot va fer les delícies dels més menuts en la seva cercavila aquest passat divendres pels carrers de l'Estany. D'aquesta forma lúdica i divertida s'encetava la 6a edició d'un Festival de Titelles del Moianès, únic en l'àmbit comarcal.

Al vespre, tot i un temps més fred, la companyia Jordi Bertran va fer gaudir al públic a l'aire lliure, una vegada més, amb els seus únics, vivencials, humorístics i deliciosos gags a partir de les lletres de l'abecedari. Un Bertran que amb la seva manipulació d'objectes i de titelles de tija fa del gest una transformació en vers i del vers, en emoció.

El dissabte, Biel Porcel de la companyia Binixiflat va ser a la plaça de l'Església de Monistrol de Calders per oferir un clàssic dels titelles Rita, rínxols i els tres ossos. També a Monistrol es va inaugurar, a Cal Ros, l'exposició de fotografies de titelles, de Jesús Martínez Atienza.

El festival, que és itinerant per set pobles del Moianès, continuarà aquest proper cap de setmana a Calders amb les representacions de Farrés Brothers, la companyia de marionetes Herta Frankel i dels Rocamora Teatre.