Ceps i Manduca celebra el seu 2n. Homenatge al Porc

Unes 150 persones van participar a la trobada el passat diumenge, 6 de febrer

Redacció
12 de febrer de 2011
Uns 150 comensals van donar bona raó del porc aquest passat diumenge.
Uns 150 comensals van donar bona raó del porc aquest passat diumenge. | CiM

Uns 150 comensals van donar bona raó del porc aquest passat diumenge. Foto: CiM

El passat diumenge 6 de febrer, l'Associació Cultural Ceps i Manduca de Sant Vicenç de Castellet va celebrar el 2on. Homenatge al Porc amb la participació d'unes 150 persones que varen anar entrant i sortint de la sala polivalent de Can Soler, durant tot el dia, per a poder degustar totes les parts del porc. A les 7 del matí els organitzadors ja van preparar el foc perquè a les 10 tothom qui vulgues pogués esmorzar careta, botifarra negra, cansalada, galtes, peus, llom, carn magra i costellam, etc.

Un cop esmorzats i feta la sobretaula per anar fent boca per dinar, es va encetar un pernil pota negra de 8 kg. que tothom va poder tastar. Als volts del migdia es varen començar a elaborar les botifarres i el xoriço que més tard és menjarien per dinar junt amb un cigronets fets al mas el terrós.

Aquest any també com a novetat hi va haver botifarra del perol. Tot plegat regat amb vins i caves del Bages.

Per postres, com ja és habitual, un magnífic pastís dedicat a l'animal en qüestió i per acabar-ho de pair unes mandarines.

Per veure les fotografies de l'Homenatge al Porc: www.cepsimanduca.cat.

La propera activitat de l'associació, serà la 3a. Calçotada a Vallhonesta, el diumenge 13 de març.