El passat diumenge l'Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca de Sant Vicenç de Castellet va organitzar el 3r Homenatge al Porc amb una jornada que començava a les 9 del matí amb un esmorzar consistent en careta, morro, orelles, peus, cansalada viada, llom, xurrasco, botifarres, etc.
Un cop esmorzats varen procedir a embotir botifarres i xoriços. A l'hora del vermut és va encetar un pernil ibèric i cap al migdia, per dinar, més xoriços, galtes, ventre, i tot el que havia sobrat per esmorzar, acompanyat amb cigrons, fets acuradament per a l'ocasió.
A l'hora dels postres, com ja és habitual, un pastís amb forma de porc. També hi havia mandarines i meló, i cafè per acabar-ho. A la sobretaula i com no podia ser d'altra manera, campionat de botifarra. Tota la festa va acabar cap els vols de les nou del vespre.
La propera activitat de Ceps i Manduca, serà la 10a. Trobada d'intercanvi de plaques de cava a la Sala polivalent de Can Soler. Per a més informació de l'associació : www.cepsimanduca.cat
Ceps i Manduca celebra el 3r Homenatge al porc
18
d'abril
de
2012
Pastís que es va menjar en els postres del III Homenatge al porc. Foto: CiM
El més llegit