Ampans participa en una missió d'entitats catalanes del tercer sector a l'Argentina

Celegació catalana del tercer sector a l'Argentina
Celegació catalana del tercer sector a l'Argentina | Ampans
Redacció
04 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 14:21h
Ampans i 6 entitats catalanes més del tercer sector social participen aquesta setmana en una missió a l'Argentina amb l'objectiu de buscar oportunitats de cooperació internacional, especialment en àmbits com el suport a la infància, a les persones amb discapacitat i a la salut mental. El viatge l'organitza ACCIÓ - l'agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya depenent del Departament d'Empresa i Coneixement- en col·laboració amb la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

Durant la missió, organitzada a través de l'Oficina Exterior de Comerç i d'Inversions d'ACCIÓ  a Buenos Aires, la delegació catalana es reunirà amb onegés i organismes argentins com ara el Banco Interamericano de Desarrollo (BID), el Colectivo de Infancia, la Secretaría de Salud de la Nación Argentina, la Agencia Nacional de Discapacidad o Identidad Vecinal. Les entitats també participaran en trobades de networking i reunions individuals amb organismes locals.

Argentina és un dels països que més oportunitats de cooperació presenta per a les entitats catalanes que es dediquen al tercer sector, sobretot en àmbits com la protecció dels drets de la infància, la promoció de la salut o l'atenció a persones amb discapacitat i en risc d'exclusió. A banda d'Ampans, les entitats catalanes sense ànim de lucre que participen a la missió són l'Associació Benestar i Desenvolupament (ABD), ASPROSEAT, el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), Tàndem Social, l'Institut de Treball Social i Serveis Socials (INTRESS) i l'Associació Alba.  
Arxivat a