Els quatre hospitals de Manresa mantenen 338 persones ingressades per coronavirus

Fins a dia d'avui, han mort 141 pacients per coronavirus en els quatre hospitals de Manresa i ja s'han registrat 641 altes des de l'inici de la pandèmia

Hospital Sant Joan de Déu
Hospital Sant Joan de Déu | Pere Fontanals
16 d'abril de 2020, 19:59
Actualitzat: 17 d'abril, 20:36h
Els tres hospitals de Manresa gestionats per la Fundació Althaia, Sant Joan de Déu, Centre Hospitalari i Clínica Sant Josep, i l'hospital de Sant Andreu, gestionat per SAS, sumen un total de 141 defuncions per coronavirus des de l'inici de la pandèmia. Aquesta xifra significa 1 defunció més de les que s'havien confirmat dimecres.

El nombre de pacients ingressats amb el diagnòstic de coronavirus confirmat en els tres hospitals d'Althaia baixa fins als 205, 2 menys que dimecres, tot i que la xifra de nous ingressats en les últimes 24 hores és de 21. Junt amb els malalts ingressats a l'hospital de Sant Andreu, la xifra total és de 338 persones ingressades amb Covid-19.

Per la seva part, el nombre d'altes hospitalàries de pacients que han estat ingressats amb coronavirus ha crescut en 22 aquest dijous, i ja són 641 les persones que s'han recuperat de la malaltia des de l'inici de la pandèmia.

Pel que fa a treballadors d'Althaia, 109 professionals es troben confinats a casa seva, dels quals 1o0 han donat positiu en la prova del coronavirus.


L'hospital de Sant Andreu porta acumulades 6 altes

Aquest dijous, 16 d'abril, hi ha 133 persones ingressades per Covid-19 a les diferents unitats d'aïllament de l'hospital de Sant Andreu. Cinc d'aquestes persones són pacients ja ingressats a alguna de les unitats d'aïllament de l'hospital Sant Andreu i que eren sospita i aquest dijous han rebut el resultat positiu per Covid-19; i 8 més són pacients que han arribat derivats de la Fundació Althaia. 

En les últimes 24 hores no ha mort ningú ingressat per Covid-19. Des dels primers ingressos per Covid-19 a l'hospital de Sant Andreu, s'han fet 6 altes a domicili.

D'altra banda, hi ha 44 treballadors de l'hospital de Sant Andreu que han donat positiu de Covid-19 i es mantenen a casa, i 2 més que també són a casa de manera preventiva pendents de realitzar el test o de rebre resultats.