L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet convoca la primera Àgora Ciutadana

L'acte tindrà una primera part d'exposició de les principals actuacions presents i futures del govern municipal i una segona dedicada a preguntes de la ciutadania

Façana de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet
Façana de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet | AjSVC
Redacció
24 de juny del 2024

Coincidint amb el primer any de mandat, l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet celebrarà una Àgora Ciutadana el proper dimecres 26 de juny, una iniciativa enfocada a donar a conèixer els projectes estratègics del municipi, tant els ja iniciats com els futurs. La trobada, que tindrà lloc a l'Auditori M. Carme Grauvilardell a les 5 de la tarda, també permetrà als veïns traslladar als regidors de l'equip de govern inquietuds relacionades amb el municipi. 

L'alcalde Dani Mauriz ha destacat la importància d'aquesta jornada com a mostra de transparència. "L'Àgora Ciutadana és una oportunitat perquè la població pugui conèixer de primera mà els projectes que estem impulsant des de l'Ajuntament, i també perquè els veïns puguin fer les seves preguntes i aportacions. La participació ciutadana és clau per a la construcció d'un municipi millor i més participatiu", ha explicat. 

Aquesta iniciativa, conjuntament amb el programa de portes obertes d'alcaldia, s'emmarca en la línia d'acció del govern municipal d'apropar el dia a dia de l'Ajuntament a la ciutadania, escoltar la veu dels veïns i veïnes, i tendir cap a una governança transparent i oberta. En aquest sentit, l'Ajuntament té previst convocar de manera regular noves sessions de l'Àgora Ciutadana al llarg del mandat.