Ara Navarcles considera que la implicació d'Ylènia Morros en el govern s'ha limitat a la política de «postureig»

La formació majoritària en el govern municipal creu que l'humor és una de les millors eines "per donar llum a injustícies i discriminacions"

L'alcalde de Navarcles, Josep Maria Feliu
L'alcalde de Navarcles, Josep Maria Feliu | Ara Navarcles
15 d'agost del 2021
Actualitzat a les 20:44h
Ara Navarcles, la formació majoritària en el govern municipal de Navarcles, ha emès un comunicat en resposta a la carta de dimissió d'Ylènia Morros, en què posa en dubte la implicació de l'exregidora en el govern municipal, "més enllà de gesticulacions i política de postureig". Aquesta resposta ve arran de l'afirmació de Morros en que assegurava que mai no l'havien tingut en compte en el govern i que totes les seves propostes eren sistemàticament rebutjades.

Aquest dissabte, durant el monòleg d'Albert Boira de la Festa Major de Navarcles, Ylènia Morros va aturar l'espectacle a l'entendre que la intervenció de l'humorista atemptava contra col·lectius vulnerables, en aquest cas, per raó d'orientació sexual. Ara Navarcles ha recordat que Boira és una figura icònica de la comèdia i del moviment LGTBI a l'estat espanyol. Va ser co-creador del primer concurs de monòlegs LGTBI i defensor de l'humor fet des del col·lectiu LGTBI. La formació majoritària en el govern municipal creu que l'humor és una de les millors eines "per donar llum a injustícies i discriminacions".

Finalment, Ara Navarcles, assegura que Morros es va equivocar en el fons, però també en les formes. "Una regidora de govern no pot censurar un acte prenent una decisió unilateral, sense consultar-ho i sense consensuar-ho amb la resta de companys", afirma, tot sentenciant que "és molt greu i perillós que una sola persona es cregui moralment superior a la resta, i pugui decidir què es pot dir i què no en un acte públic en funció de la seva percepció personal".

En el comunicat, Ara Navarcles assegura que la CUP de Navarcles els ha traslladat que no volen trencar el pacte de govern.