El govern municipal restiruirà la bandera espanyola a l'edifici de l'Ajuntament

Han rebut un requeriment de la subdelegació del govern a Catalunya que els adverteix que, de no fer-ho, podrien ser inhabilitats

La bandera espanyola tornarà a la teulada de l'ajuntament de Manresa
La bandera espanyola tornarà a la teulada de l'ajuntament de Manresa | Pere Fontanals
Redacció
01 de desembre del 2017
Actualitzat a les 11:41h
El govern municipal de Manresa restituirà la bandera espanyola a la teulada de l'Ajuntament durant els propers dies acatant la instrucció que va arribar el passat 24 de novembre de la subdelegació del govern espanyol a Catalunya.

La bandera tornarà a l'edifici consistorial després que el passat 3 d'octubre, durant l'Aturada de País, CDC, ERC i la CUP acordessin la seva retirada "davant el clam popular". El requeriment de la subdelegació adverteix els responsables polítics de l'Ajuntament que el desacatament de la instrucció pot comportar-los la inhabilitació.

L'Ajuntament té fins el 28 de desembre per restituir la bandera. Des del govern no s'ha concretat quan es portarà a terme, i ha advertit que segurament també es veuran obligats a retirar l'estelada, el llaç groc i el cartell dels presos polítics que estan penjats en diferents punts dels edificis consistorials per la denúncia de Ciutadans davant la Junta Electoral.