Forcadell a Moià: «Ens mou l'esperança de construir un estat i un país millor»

L'expresidenta del Parlament ha participat a l'acte de l'Onze de Setembre a la vila natal de Rafel Casanova

L'expresidenta Carme Forcadell a l'Onze de Setembre de Moià
L'expresidenta Carme Forcadell a l'Onze de Setembre de Moià | Xavier Rius
11 de setembre del 2021
Actualitzat a les 15:07h
"Fa 41 anys que vam recuperar les nostres institucions. Però els que en mou avui, Onze de Setembre, una Diada que ens diu d'on venim, és el desig, l'esperança de construir un nou estat i un país millor on ningú sigui perseguit per debatre al Parlament o per voler votar”, ha dit l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, a l'acte de l'Onze de Setembre a Moià, vila natal de Rafel Casanova.

Forcadell, que ha agraït, davant les dues centes persones que eren a l'acte, els suports rebuts mentre va ser a la presó, que van fer menys difícils el temps que va estar reclosa ha afirmat que "Catalunya no renunciarà al seu autogovern, a decidir sobre els seus aeroports, sobre com evitar els desnonaments, sobre si podem acollir refugiats, i no vegi perseguida constantment la seva llengua”.

A l'acte també ha intervingut l'alcalde de Moià, Dionís Guiteras, que ha augurat una nova pujada del moviment independentista després d'aquest any i mig de pandèmia que va impedir que es fes l'acte l'any passat. Guiteras ha lamentat que "estiguem a les portes d'una nova ofensiva judicial des del Jutjat 13 de Barcelona i el Tribunal de Cuentas".

Acabat l'acte molts ciutadans s'han apropat a Forcadell a manifestar-li el seu suport i agraïment.
Arxivat a