Junts per Sallent, Cabrianes i Cornet presenta la seva llista davant més de 150 persones

David Saldoni durant l'acte a la Fàbrica Vella de Sallent
David Saldoni durant l'acte a la Fàbrica Vella de Sallent | JxCat
Redacció
25 d'abril del 2019
Actualitzat a les 17:17h
Més de 150 persones es van aplegar dimecres al vespre a l'Espai Fàbrica Vella de Sallent al voltant d'un acte que va girar a l'entorn dels fogons d'una cuina oferts pel candidat a la reelecció per Junts per Sallent, Cabiranes i Cornet, David Saldoni, juntament amb la cuinera i candidata al Congrés dels Diputats, Ada Parellada, on van sorprendre al públic amb un hummus.

Saldoni es va dirigir als ciutadans il·lusionat i convençut que l'experiència és un grau. "Alguns diuen que m'interessen més altres càrrecs i el fet és que n'he pogut tenir, però no els he acceptat perquè per mi, primer és sempre Sallent. M'estimo el meu poble" va dir, alhora que afegia que "ser president de l'Associació Catalana de Municipis, no és cap incompatibilitat amb l'alcaldia, ans el contrari, això m'ha ajudat a poder tirar endavant molts dels projectes que avui, potser no serien un realitat". 

En la seva exposició va fer un repàs a la feina feta on va destacar l'obertura al riu i va posar de relleu que en els últims anys ha començat a invertir-se la tendència de pèrdua de població. Alhora, Saldoni va dibuixar un model de poble que apostés per la industria i el creixement. 

L'acte va servir per donar a conèixer els noms que formaran part de la llista de Junts per Sallent, Cabrianes i Cornet a les properes eleccions municipals, una llista amb molts canvis i renovada que combina experiència i alhora recull diferents sensibilitats, com és el cas de la ex socialista, Rosa Argelaguet. Saldoni va agrair la feina feta als regidors sortints, que ocuparan les últimes files de la candidatura, i va posar de manifest la importància de fer els relleus ben fets, i va destacar que: "comença un nou moment al municipi, i que s'haurà de treballar per trencar la cultura dels blocs amb l'objectiu de sumar per fer un Sallent millor, on es sumi en comptes de dividir".