Junts renova l'executiva local de Manresa

Lluïsa Tulleuda continuarà al capdavant de l'executiva, però comptarà amb cares noves als càrrecs principals

Nova executiva de Junts a Manresa
Nova executiva de Junts a Manresa | Junts
Redacció
16 de juliol del 2024

Després d'un procés en el qual tan sols s'ha presentat una única candidatura, el comitè local de Junts a Manresa ha estat renovat. L'elecció de la llista ha estat de facto per la continuïtat de la presidenta fins ara, l'actual regidora a l'Ajuntament i consellera comarcal, Lluïsa Tulleuda, alhora que no hi ha hagut cap altre candidatura present. 

Tot i aquesta revalidació del càrrec, la resta de puntals de l'executiva han canviat de cares: en el càrrec de responsable d'Organització, hi ha Jepi Alberti; de responsable de Comunicació, Gemma Buch; de responsable de Política Municipal, la també regidora Mònica de Llorens i de responsable dels Afiliats, Pilar Mascaró

A més d'aquests noms, l'executiva comptarà amb sis vocals: Francesc Archs, Santi Bargalló, Bàrbara Minoves, Jordi Perramon, Pere Vila, Guillermo Escobar i els regidors de Junts. 

La nova executiva aposta per "un comitè local fort, en comunicació constant amb els afiliats per tal que es puguin impulsar iniciatives, tant des de dins l'Ajuntament com des de la ciutadania i per aconseguir que la gent conegui el nostre projecte a nivell de ciutat i s'hi sumin".