Mariana Romero, nova Primera Secretària de l'Agrupació del PSC a Manresa

És la primera vegada que una dona ocupa aquest càrrec a la capital del Bages

Nova executiva de l'Agrupació del PSC de Manresa
Nova executiva de l'Agrupació del PSC de Manresa | PSC
Redacció
16 de juliol del 2024
Actualitzat a la 13:13h

L'Agrupació de Manresa del PSC ha celebrat aquest dilluns la seva Assemblea de militants per renovar l'executiva. L'única candidatura que es va presentar estava encapçalada per Mariana Romero, com a candidata a Primera Secretària, amb altres onze candidats i candidates a ocupar la presidència i les diverses secretaries. Va ser aprovada per una molt àmplia majoria. 

Per primera vegada, l'Agrupació de Manresa té una dona en el càrrec de Primera Secretària. En el curs de l'Assemblea també s'elegiren els candidats a cobrir les places en el Consell de la Federació XI, el màxim òrgan territorial del partit, entre congressos. Està conformat per un total de 46 membres, dels quals 9 corresponen a l'Agrupació de Manresa.

Aquest òrgan serà presidit per Antoni Julián, que fou elegit en el Congrés del passat dia 6 de juliol. En els propers dies, iniciarà les seves funcions, una vegada celebrades totes les Assemblees locals. 

La nova Primera Secretària, va expressar la voluntat de treballar de manera oberta, en contacte permanent amb els militants, amb la vista posada a ampliar representació, fomentar el debat i la participació i esdevenir pal de paller, a les municipals 2027.