La comandància de Manresa torna a aplegar 200 defensors de la Guàrdia Civil

Els espanyolistes porten dies concentrant-se per mostrar el seu suport al cos militar, però només en les dues últimes jornades han convocat un grup de gent significatiu

Concentració d'espanyolistes a l'altura de la comandància de la Guàrdia Civil de Manresa
Concentració d'espanyolistes a l'altura de la comandància de la Guàrdia Civil de Manresa | Pere Fontanals
07 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 21:27h
Al ritme de Toro y luna, original del prolífic autor de cobles Carlos Castellano, de nou unes 200 persones s’han concentrat aquest dissabte al vespre davant de la comandància de la Guàrdia Civil de Manresa per tornar a donar el seu suport als agents que hi son destinats arran del referèndum de l’1 d’octubre i les seves posteriors conseqüències.

A diferència de divendres, en aquesta ocasió la majoria de concentrats eren manresans que feien onejar les seves banderes espanyoles i alguna catalana, just a la intersecció de la carretera de Cardona amb l’avinguda Francesc Moragas, de manera que tapava la visió de profunditat fent l’efecte d’una convocatòria ampla, quan en realitat no ho era. La Policia Local ha regulat el trànsit mentre que els Mossos d'Esquadra tenien una presència discreta.

Els espanyolistes porten dies concentrant-se per mostrar el seu suport al cos militar, però només en les dues últimes jornades han convocat un grup de gent significatiu. En les altres convocatòries, els concentrats no passaven de vint-i-cinc o trenta individus. Com en les jornades anteriors, un amplificador reproduïa peces musicals que donaven un aire festiu a la vesprada. Els crits de "Visca la Guàrdia Civil", "Visca Espanya" i "Visca Catalunya", s’han anat alternant amb altres de més actualitat com "Puigdemont a presó".