Manresa tindrà una quinzena marxa de torxes unitària per la independència

La Comissió 11 de Setembre fa una crida a les entitats a adherir-s'hi

Els Tirallongues tornaran a rebre la Marxa de Torxes per la Independència a la plaça Major
Els Tirallongues tornaran a rebre la Marxa de Torxes per la Independència a la plaça Major | Pere Fontanals
Redacció
03 de setembre de 2024, 20:27
Actualitzat: 06 de setembre, 17:23h

La Comissió 11 de Setembre -que des de la primera edició (2009) coordina Òmnium Bages - Moianès- organitza la quinzena Marxa de Torxes per la Independència a Manresa, amb el suport logístic de tots els partits sobiranistes, i fa una crida a la ciutadania i a les entitats a adherir-s'hi, amb la voluntat que la societat civil es faci seva una marxa que vol reivindicar l'aplicació immediata de l'amnistia i més que mai el dret a l'autodeterminació en el camí cap a la independència, en el moment polític que viu el país.

Com és habitual, es farà el dimarts 10 de setembre, el vespre previ als actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya, el punt de concentració serà la plaça Neus Català i Pallejà (Crist Rei), a 2/4 de 9 del vespre, i recorrerà el passeig de Pere III, la plaça Sant Domènec, la Plana de l'Om i el carrer Sant Miquel, fins a la plaça Major, on la colla castellera Tirallongues aixecarà un pilar en l'arribada. La marxa comptarà també amb la participació de músics de carrer.

El cartell d'aquesta quinzena edició és obra de l'artista manresana Maria Picassó i les torxes es podran adquirir des d'una hora abans de l'inici de la marxa, al preu de 4 euros.

Arxivat a