Portes obertes a la nova Oficina d'Atenció Ciutadana de la Delegació del Govern a Manresa

Es portarà a terme aquest dijous al matí

Accés a l'OAC de la Delegació del Govern a la Catalunya Central
Accés a l'OAC de la Delegació del Govern a la Catalunya Central | Pere Fontanals
Redacció
23 d'abril del 2024
Actualitzat a les 11:02h

La Delegació del Govern a la Catalunya Central organitzarà aquest dijous una jornada de portes obertes a les instal·lacions de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de la Generalitat a la Catalunya Central, a l'antiga fàbrica l'Aranya, entrant per la plaça del Salt. Amb l'objectiu que els ciutadans puguin visitar l'espai que entrarà en funcionament la propera setmana, aquest dijous es podrà visitar l'OAC entre les 9 del matí i les 5 de la tarda.

L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de la Generalitat a la Catalunya Central facilitarà l'accés als serveis públics de manera presencial a la població d'aquesta vegueria, ja que atendrà i informarà sobre tots els tràmits de la Generalitat. Està ubicada a la plaça del Salt, 2, de Manresa, a tocar de la passera que enllaça el barri de les Escodines amb el del Barri Antic, i atendrà la ciutadana a partir del proper dilluns, 29 d'abril, des de les 9 del matí fins a les 5 de la tarda, de dilluns a divendres.

Amb la posada en funcionament d'aquesta OAC es tancaran les oficines de registre que hi ha als serveis territorials d'Empresa i Treball, Educació, Territori i Salut, i l'Oficina d'Afers Socials i Famílies de Manresa que actualment es troba a la plaça de la Democràcia (barri de Mion-Puigberenguer) es traslladarà i quedarà incorporada a l'OAC.

Arxivat a