El PSC presenta al·legacions a la pujada de taxes de l'escola bressol de Castellbell

Recorda que la va mantenir congelada des de 2014, quan era al govern, perquè és un servei basat en la rendibilitat social

Escola bressol Colors de Castellbell i el Vilar
Escola bressol Colors de Castellbell i el Vilar | AjCbiV
Redacció
24 de maig del 2024

El grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha presentat al·lagacions a la pujada de la taxa de l'escola bressol municipal. Els socialistes consideren que aquest és un servei basat en la rendibilitat social i que per això, mentre van ser al govern, la van mantenir congelada des de 2014. A més, consideren que l'actual govern de Sumem proposa l'increment de la taxa "sense un acurat i profund estudi de la realitat social del municipi de Castellbell i el Vilar". Per això asseguren que el govern peca "d’imprevisió, improvisació i sobretot manca de sensibilitat social".

El PSC evidencia que hi ha moltes famílies que no es poden permetre un servei complet d'escola i menjador per 335 euros al mes, justament en una etapa, de 0 a 3 anys, que es considera "fonamental" de cara al futur desenvolupament de l'infant. Per això, proposen un sistema de tarifació social per trams de renda tenint en compte els ingressos de les famílies.